Искам да попитам дали има някакъв начин да се разбере нали е превъртан километража на 156,1.8 1998г.В момента на километража пише че е на 132000 купена е на 106000 км.Карам я от година и 3-4 месеца.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Превъртане на километраж!
Collapse
X
-
Ако е превъртан и ти все още караш,това означава,че твоята кола трябва да се впише в историята
Ако питаш за връщане на километража - на TS не може.Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
http://www.family-sozopol.com/
Comment
-
Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщениеАко питаш за връщане на километража - на TS не може.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщениеАко е превъртан и ти все още караш,това означава,че твоята кола трябва да се впише в историята
Ако питаш за връщане на километража - на TS не може.
има доста писано по въпроса предимно за коли внесени от Италия
от там рядко идват без превъртян километражsigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Лично съм виждал че може100% гаранция е че може!!!
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от latimer Покажи съобщениеИскам да попитам дали има някакъв начин да се разбере нали е превъртан километража на 156,1.8 1998г.В момента на километража пише че е на 132000 купена е на 106000 км.Карам я от година и 3-4 месеца.
Така както гледам щом си я взел на 106к, то е била на поне 220.....това е положението, колкото и неприятно да звучи....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
за километража
Колега, щом имаш възможност да го замериш и ако си в Сф, пусни ми едно лично ква пара вземаш за услугата, че в петък и събота ще ходя до Сф и ми е любопитно мойта на колко е (взех я преди 2 седмици)?Alfa 156 2.0 - ех,
Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.
Comment
-
Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщениеКолега, щом имаш възможност да го замериш и ако си в Сф, пусни ми едно лично ква пара вземаш за услугата, че в петък и събота ще ходя до Сф и ми е любопитно мойта на колко е (взех я преди 2 седмици)?
0888135063 - довечера след 9 съм си в Надежда иначе, вечер в четвъртък там също е добре....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениенапротив може
има доста писано по въпроса предимно за коли внесени от Италия
от там рядко идват без превъртян километраж
Митове и легенди.
Не виждам защо един нормален човек с бензинка /не че дизела е невъзможно/ да не прави по 10-15 хиляди на година???Е не, те всички правят поне по 25 хиляди, а под превъртян колегата има предвид сигурно цифрата 999 999 хиляди, а не върнатLast edited by fred; d.m.y г., 18:39.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
ти врачка ли си че знаеш какво има колегата на предвит
в Италия километрите ги връщат яко
ферариста споделя че в Англия това нешто го няма
за Германия също не съм чул оплакваня
а за 999999 струва ми се нема как да стане за 10 години и колата да е здрава и да не е сменено всичко по нея няколко пъти
и на моята на оригиналните документи от Италия пише 90000 км ама ти ако им вярваш,аз не им
просто не ми се дават пари, за да разбера реалните километри а и не ме интересуват честно казано
колата няма да стане по-нова от това или по-малко чупливаsigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеТе направо в Италия ги нулират, а от Германия и АВстрия ги дават пък напред, за да не се мине купувача...
Митове и легенди.
Не виждам защо един нормален човек с бензинка /не че дизела е невъзможно/ да не прави по 10-15 хиляди на година???Е не, те всички правят поне по 25 хиляди, а под превъртян колегата има предвид сигурно цифрата 999 999 хиляди, а не върнат
моята е чисто нова сигурно някой дядо я е карал само в неделя до пазара и обратно
нема как да е така собственика на моята е бил на 27 години като си я е купил и съм сигорен ,че добре си я е покарал преди да я "хвърли"sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеИма - закачам те на Алфадиага, и те разочаровам - досега не съм видял нов внос да не е с пренавъртян километраж.....
Така както гледам щом си я взел на 106к, то е била на поне 220.....това е положението, колкото и неприятно да звучи.....Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Моята беше на 120700, според диагностика при един добрите форумни спецове, ама не искама да цитирам имена, да избегна спорове, толкова или с около 300-400 километра повече показваше километража, на 9 годиниAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment